Leveringssikkerhed

Eksisteret siden 1991

Speciale i tanderstatninger

Tandimplantat​ af titan fremstilles til tandlæger

Hos Rastow Dental i Bagsværd, nær København på Sjælland, fremstiller vi enhver form for tandimplantat for tandlæger. Vi tilbyder ikke behandlinger på vores dentallaboratorium, men laver tandimplantatet efter aftryk. Vi benytter titan til at fremstille et tandimplantat.

Vi laver det ønskede implantat efter et tilsendt aftryk

Normalt tager tandlægen et aftryk og sender det til os, hvorpå vi fremstiller det ønskede tandimplantat. Vi kan også lave tandimplantatet efter et digitalt aftryk. Derpå sender vi det eller de bestilte tandimplantater tilbage til tandlægen.

Et tandimplantat kan benyttes til en krone, en bro, en delprotese eller en helprotese. Det kræver solide implantater, som kan holde i mange år. Derfor er viden og erfaring fundamentet for vores dentalarbejde. Kombinationen skaber det faglige grundlag for at løse implantatopgaverne på bedste vis.

Vi lægger i det hele taget stor vægt på global vidensdeling og bredt samarbejde, således vi hele tiden kan udvikle nye digitale og tekniske løsninger inden for implantater, protetik med videre. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal have en høj leveringssikkerhed. Vi er altid bevidste om, at både tandlæger og patienter er afhængige af, at vi fremsender implantatet i rette tid

Hvad koster tandimplantater og hvor lang tid tager det?

For en specifik pris og leveringstid, er du velkommen til at kontakte os for at drøfte vores implantatløsninger eller for at bestille et tandimplantat. Du kan sende en e-mail til os på mail@rastowdental.dk. Eller du kan ringe til os på telefon 45 88 16 00 for en drøftelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Laboratoriets åbningstider​

Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Åbningstider​ for farveprøver

Mandag til torsdag: 09.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Fredag: 09.00 - 12.00 og 13.00 - 14.00

Adresse

Rastow Dental ApS

​Bagsværd Torv 10, 1
​2880 Bagsværd

CVR: 15513195

Kontakt

Telefon: 45 88 16 00
E-mail: mail@rastowdental.dk